Menu Sluiten

It Audit

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiënt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

Informatie over IT Audit:

IT-auditing is het vakgebied dat zich bezighoudt met het beoordelen van de automatisering van een organisatie.
De IT-audit is een vorm van risicobeheer die erop gericht is potentiële risico´s in de verschillende aspecten van een organisatie op te sporen en te corrigeren. Deze audits zijn zeer belangrijk omdat zij helpen de belangen van de organisatie, de gegevens van haar gebruikers en uiteindelijk de vertrouwelijkheid van haar vertrouwelijke informatie te beschermen. Veel grote bedrijven huren dan ook regelmatig een team van IT-auditors in.

Het auditproces bestaat uit drie fasen. Deze omvatten risicoanalyse, informatiebeveiliging en auditbeheer. In de fase van de risico-analyse voert de auditmanager een onderzoek uit van de algemene i.

Meer info

tags: It Consulting – It Solutions – It Monitoring – It Managed Services – It Helpdesk – 

Wenst u meer info over it audit kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | It Audit

Telecom | Software | It Services | It Consulting | Internet Services | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

It audit

belgium belgium belgium languages nl en fr worldwide locationsrsm globalafricaasia pacificeuropelatin americamenanorth americaafghanistanalbaniaandorraangolaargentinaaustraliaaustriaazerbaijanbahrainbangladeshbelarusbelgiumbeninboliviabosnia and herzegovinabotswanabrazilbulgariacambodiacanadacayman islandschadchannel islandschilechinacolombiacosta it audit voor meer omzet ricacroatiacyprusczech republicdenmarkdominican republicecuadoregyptel salvadorequatorial guineaeswatiniethiopiafinlandfrancegabongeorgiagermanyghanagibraltargreeceguatemalaguernseyguineahondurashong kong sar china hungaryindiaindonesiairaqireland republic ofisle of manisraelitalyivory coastjapanjerseyjordankazakhstankenyakoreakosovokuwaitlebanonluxembourgmacedonia republic of northmalawimalaysiamaltamauritaniamauritiusmexicomoroccomozambiquemyanmarnetherlandsnew.

login over effix blog jobs helpdesk home oplossingen referenties producten contact saleseffix.be wenst u een vrijblijvende it audit aan te vragen doe het nu home oplossingen it audit en advies itaudit en onafhankelijk advies we luisteren en stellen pertinente vragen via een it audit stellen we verschillende vragen is jouw netwerk afdoende beschermd tegen cybercriminelen zorg je momenteel voor voldoende betrouwbare backups hoe snel ben je opnieuw up and running na een uitval van je netwerk is de facturatie van je itdiensten transparant en begrijpelijk is jouw onderneming klaar voor het gdprtijdperk de optimale itinfrastructuur voor jouw onderneming moet goed worden uitgedacht. Om je behoeften en ambities te leren kennen luisteren wij bij het begin va.

Kennis over It audit

overslaan en naar de inhoud gaan main navigation oplossingen opties over ons blog referenties vacatures contact video hulp op afstand it audit aanvragen bij it provider doen we een gratis diepgaande doorlichting van uw ict infrastructuur en diensten gevolgd door concreet advies en een realistische aanpak om een optimale itomgeving te bekomen. Daarna beslist u zelf in welk tempo u dit plan ook omzet in de uitvoering van itprojecten Onze aanbeveling m.b.t. it audit U bent hier home it audit aanvragen wat kan ik verwachten tijdens een it audit gaan wij een diepgaand onderzoek uitvoeren van uwbestaande itomgeving waar dan een rapport over gemaakt wordt. Je zal daarin een volledig overzicht vinden van de mogelijke risico s jouw bedrijfsnoden op it vlak en de belangrijkste aandachtspunten. Als laatste geven we je een onafhankelijk en neutraal advies. Wat krijg ik na uw audit zal je onder meer deze elementen ontvangen uw itinfrastructuur helder in kaart gebracht beschrijving van alle aanwezige toestellen en de opbouw van uw itomgeving een overzicht van de bestaande software en beveiliging overzicht van all.