Menu Sluiten

Kmo In De Cloud

Alfa solutions is al meer dan 25 jaar een betrouwbare IT-partner voor heel wat ondernemingen. Onze toekomstgerichte visie en ons langetermijndenken maakt van ons een soliede metgezel voor uw IT-infrastructuur, databescherming, enz.

Telecom / telefooncentrale

Bellen via het netwerk is de toekomst. Al uw apparaten werken samen om altijd en overal bereikbaar te zijn. En dat met de modernste communicatietools. Daarbovenop is een VoIP telefooncentrale goedkoper en veelzijdiger dan klassieke telefonie!

Een combinatie van VoIP (Voice over IP) met professionele headsets en/of deskphones is een winning match!

  • Beheer efficiënt uw gesprekken
  • Fantastische audiokwaliteit
  • Overal bereikbaar via mobiele apps
  • Onderhoud en ondersteuning van uw telefooncentrale

00208510020851

Meer info

tags: It Consulting – It Solutions – It Monitoring – It Managed Services – It Helpdesk – 

Wenst u meer info over kmo in de cloud kijk dan vlug op https://www.alfasolutions.be/nl | Met KMO in de Cloud wordt uw vertrouwde IT-omgeving (gegevens en toepassingen) ondergebracht in een beveiligd datacenter. U hebt toegang tot uw IT-toepassingen vanop eender welk toestel met internetverbinding.

Software | Telecom | Internet Services | It Services | It Consulting | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kmo in de cloud

bedrijfsnetwerken netwerk hardware cloud services contact servers storage solutions netwerk switch wireless networking werkstations en randapparatuur storage oplossingen voor uw bedrijf omwille van de digitalisering van de bedrijfswereld krijgen bedrijfsnetwerken van kmorsquos steeds meer te maken met een enorme hoeveelheid aan elektronische data. Kelders vol kaften hebben dan ook plaatsgemaakt voor megabytes gigabytes ja zelfs terabytes aan digitale opslagruimte kmo in de cloud informatie aanvragen Er zijn echter ontzaglijk veel systemen en mogelijkheden in storage solutions en een one fits all oplossing bestaat niet. Daarom vertrouwt u best op een betrouwbaar it bedrijf dat de storage oplossing afstemt op de specifieke situatie en behoeften van zijn klanten en dat de correcte implementatie van de storage solutions voor zijn rekening kan nemen. Bij daffodil services analyseren we de opslagbehoeften van onze klanten bijvoorbeeld niet alleen op basis van cijfermatige logica en de aanwezige netwerk hardware we luisteren ook aandachtig naar de wensen van onze kla.

toggle navigation menu home info toepassingen voordelen contact gtv nu ook uw partner voor kmo in de cloud kmo in de cloud wordt nu verkocht genstalleerd en volledig beheerd door gtv. Gtv zal uw infrastructuur grondig analyseren en zal steeds klaarstaan om u te helpen bij implementatie en al uw vragen achteraf. Komt u dit bekend voor verouderde it infrastructuur met een veel te duur onderhoud u beschikt niet over de meest recente softwareversie u wenst een gemakkelijkere manier om licenties te beheren u wenst zich geen zorgen te maken over uw it uw medewerkers willen van overal kunnen werken kmo in de cloud zorgt voor de ideale oplossing van al uw problemen Onze aanbeveling m.b.t. kmo in de cloud Wat is kmo in de cloud uw it altijd beschikbaar voor een vaste prijs per gebruiker dat is kmo in de cloud. Uw vertrouwde pcomgeving wordt ondergebracht in het beveiligde datacenter van proximus. U heeft toegang tot uw pc omgeving van op eender welk toestel met internetverbinding. U beschikt over de meest recente it inf.

Het laatste nieuws over Kmo in de cloud

home diensten hosted exchange netwerken printing boekhouding dashboard documentbeheer online backup camera bewaking telefonie kmo in the cloud multimedia multivision laptops hersteldienst contact kmo oplossingen kmo in the cloud al je applicaties gehost op de cloudserver steeds beveiligd altijd bij de hand meer info netwerken oplossingen voor alle bestaande en nieuwe netwerken meer info boekhoudsoftware krachtige software die je helpt bij het voeren van je boekhouding bij facturatie voorraadbeheer en crm. Meer info meer info digivison.dashboard.be intuieve breed inzetbare software. Vinger aan de pols voor wat nu actueel is historische gegevens z bij de hand. Printing solutions professionele printen scanoplossingen voor kmo s. Meer info online backup de beste manier om je belangrijke documenten veilig te stellen. Meer info documentbeheer bestrijd met succes de papierberg organiseer je workflow en .